Het team van Helder GGZ bestaat uit een psycholoog en een beeldend therapeut. Alle behandelingen worden uitgevoerd onder de deskundigheid van een klinisch psycholoog.

Renate Stelpstra werkt als beeldend therapeut bij Helder GGZ. Zij heeft haar hbo bachelor beeldende therapie behaald aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Ze heeft meerdere jaren ervaring in de volwassenen psychiatrie en verslavingszorg. Om haar kwaliteit te waarborgen volgt ze regelmatig bijscholing, is lid van de NVBT (Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie) en zit in het registratietraject van de SRVB (Stichting Register en Vaktherapeutische Beroepen). Daarnaast zit ze op dit moment in het traject als cognitief gedragstherapeutisch medewerker.

Jannie Jansma werkt als psycholoog bij Helder GGZ. Zij heeft bij de RuG haar studie Klinische en Ontwikkelingspsychologie afgerond en al enkele jaren ervaring in de hulpverlening. Zo heeft ze jaren gewerkt als onder andere praktijkondersteuner in verschillende huisartsenpraktijken. Haar doel is laagdrempelig en toegankelijk te zijn in het contact en daarnaast gebruik te maken van de kennis en ervaring in de cognitieve gedragstherapie.

Ireen Drenth werkt als GZ-psycholoog bij Helder GGZ.

Kwaliteitsstatuut

Ons kwaliteitsstatuut kunt u hier downloaden.